MasterChef'e katılan Elif Adatepe Gülşen yaşadığı tacizi anlattı! O günden sonra hayatı değişti: Türkiye ve Avrupa şampiyonu çıktı

Hazel

New member
MasterChef'e katılan Elif Adatepe Gülşen yaşadığı tacizi anlattı! O günden sonra hayatı değişti: Türkiye ve Avrupa şampiyonu çıktı
TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin ön eleme turları ekrana geliyor. Yarışmacı olmak için tüm hünerlerini sergileyen yarışmacılar arasında bazıları öne çıkıyor. Tunahan Yaykındağ'dan sonra sosyal medyada konuşulan bir isim de Elif Adatepe Gülşen oldu.

Köfteli hünkarbeğendi yaparak yarışmaya katılan 2 çocuk annesi Elif Adatepe Gülşen, kick boks şampiyonu olduğunu açıklamasıyla şefleri şoke etti.

Ekran görüntüsü 2025-06-26 100706

MasterChef'in son bölümüne kick boks şampiyonu Elif Adatepe Gülşen, kick boksa nasıl başladığını anlattı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI​

2019 yılında darp edildiğini ve ardından dövüş sporlarına meraklandığını açıklayan Gülşen, o dönemi ''Her şerde bir hayır vardır! Bir olay yaşadım, iftar için gittiği Eyüp'te bir tacize uğradım açık alanda! O taciz sonrası darp edildim o kadar kendimi güçsüz hissettim ki sonra spora başladım. Kendimi savunmak için başlamıştım sonra sporu sevdim" sözleriyle anlatıp gözyaşlarına boğuldu.

Ekran görüntüsü 2025-06-26 100715

ŞEFLERİ ÇOK ETKİLEDİ​

Elif Adatepe Gülşen, 2022'de Türkiye Şampiyonu, 2023'te Balkan Şampiyonu ve Avrupa şampiyonu olduğunu açıkladı. Açıklaması sonrası şefler ayağa kalkarak yarışmacıyı alkışladı.

Ekran görüntüsü 2025-06-26 100848

Yarışmacı şimdilerde ise bir spor salonunda Kick Box ve WU Su alanında spor eğitmenliği veriyor.

Elif Adatepe Gülşen, Somer Şef ve Mehmet Şef'ten Evet alarak ikinci tura geçmeye hak kazandı.